Autoleaseman

Nieuws

Sep 13, 2018

Dit zijn de 10 meest interessante elektrische lease-auto's in september 2018

Bijtelling en speciale Lease Editions, wie de berichtgeving op autogebied een beetje volgt, kan al jaren niet meer om dergelijke onderwerpen heen.
Leaseauto's zijn verantwoordelijk voor 54 procent van de jaarlijks nieuw verkochte auto's.
Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) schept maandelijks orde in de chaos door een VZR Lease Top 10 te publiceren: de Elektrische Auto (EV) Edition.

Met de maandelijks te verschijnen VZR Lease Top 10 publiceert Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) een editie waarin zakelijk interessante auto's in een bepaalde categorie worden belicht.
Deze maand is dat de nieuwe EV Edition, met als specials twee auto's met een brandstofcel aan boord. Het VZR-panel baseert zijn Top 10 onder andere op basis van de zakelijke verkoopaantallen van de laatste twee kwartalen, maar weegt eveneens subjectieve argumenten mee

De Toyota Mirai en Hyundai Nexo krijgen het predicaat Special opgeplakt. Dit zijn minder voor de hand liggende, maar in de ogen van VZR interessante zakelijke modellen.
Beide auto's zijn waterstofauto's en hebben dus ook maar 4% bijtelling voor zakelijke rijders (in 2019 ook boven de € 50.000).
Deze waterstofauto's worden elektrisch aangedreven en zijn geheel emissievrij.

 

Bron: https://www.autoweek.nl/nieuws/vzr-lease-top-10-senior-edition-4/