Cover voor De MG4, de geduchte tegenstander van de Volkswagen ID.3

De MG4, de geduchte tegenstander van de Volkswagen ID.3

Het C-segment is verrijkt met een vijfdeurswagen met strakke lijnen, de MG 4. De in China gebouwde elektrische auto combineert geavanceerde technologie met lage prijzen.

De MG 4

Hij staat op het gloednieuwe, schaalbare MSP-platform dat speciaal voor elektrische auto’s werd ontwikkeld door MG’s moederhuis SAIC. Er zijn drie versies voorzien, die allemaal op de achterwielen worden aangedreven. De Standard heeft een vermogen van 120 kW en 51 kWh aan accucapaciteit, waarmee hij volgens de WLTP-cyclus 350 kilometer ver komt. Snelladen kan aan 117 kW, waarmee de batterij in 40 minuten van 10 tot 80% gevuld kan worden.

Hoger in het gamma vinden we de Comfort en Luxury, die beide een accu hebben van 64 kWh en over 150 kW aan aandrijfkracht beschikken. De actieradius bedraagt 435 à 450 kilometer naargelang van de uitvoering. Dankzij het iets hogere snellaadvermogen van 135 kW win je zo’n 300 kilometer aan rijbereik in 32 minuten.

Private Lease knaller

Door de combinatie van goede prestaties en lage prijzen is de MG4 een Private Lease knaller. Autoleaseman heeft een ongekend goede deal weten te bemachtigen op een MG 4. Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij contact met jou op. Zo kunnen wij de offerte samen bespreken.