Cover voor Dit zijn de meest gekozen opties onder leaserijders

Dit zijn de meest gekozen opties onder leaserijders

Een nieuwe leaseauto uitkiezen is leuk. Maar welke opties zijn belangrijk om standaard op de auto te hebben? Of als extra optie te bestellen? Dit zijn de vijf opties die heeft meest gekozen worden onder leaserijders

1. Smartphone integratie

Tegenwoordig hebben veel nieuwe auto’s standaard smartphone integratie op de auto zitten. Met deze integratie koppel je een mobiel met de auto. Zo kun je veilig bellen, navigeren en muziek afspelen tijdens het autorijden. Een voorbeeld van smartphone integratie is Apple CarPlay of Android Auto. De interface van dit systeem ziet en werkt hetzelfde als de interface van je telefoon. Herkenbaar en daarom makkelijk in gebruik! Wist je dat steeds meer automerken de traditionele navigatiesystemen vervangen voor Apple CarPlay of Android Auto?

2. (Adaptieve) cruise control

Een favoriete optie van veel leaserijders: cruise control. Met cruise control rijd je een constante snelheid zonder dat je het gaspedaal gebruikt. Ideaal voor langere stukken waar je een lange tijd dezelfde snelheid rijdt, zoals op de snelweg. Sinds een paar jaar krijgen steeds meer auto’s adaptive cruise control. Naast de constante snelheid die de auto rijdt, houdt adaptive cruise control je ook op veilige afstand van je voorligger. Dat doet het systeem door zelf te versnellen of af te remmen. Met cruise control rijd je niet alleen comfortabel, maar kan je ook boetes voorkomen én rijd je een stuk zuiniger.

3. Parkeerassistentie

Parkeren wordt nog makkelijker met de komst van allerlei parkeerhulpsystemen, zoals parkeersensoren, achteruitrijcamera, 360 graden camera en zelfs: automatisch inparkeren. Met al deze systemen wordt inparkeren een eitje. Je hoort of ziet perfect hoe ver je bij fileparkeren nog naar achteren kunt rijden. En met de automatisch inparkeren feature parkeert de auto helemaal zelf in. Inparkeren was nog nooit zo makkelijk!

4. Diverse veiligheidssystemen

Een belangrijke ontwikkeling in de automarkt is de opkomst van veiligheidssystemen. Steeds meer automerken focussen zich op de doorontwikkeling hiervan. Veilig van A naar B komen is een prioriteit. Zo zorgt Lane Assist ervoor dat jij op je eigen rijstrook blijft. Wijk je een beetje af? Dan stuurt de auto zelf bij. Met verkeersbordherkenning spot de auto zelf de verkeersborden en anticipeert de auto daarop. Bijvoorbeeld door de snelheid aan te passen. Een ander veiligheidssysteem is dode hoek assistentie. Met dit systeem waarschuwt de auto, meestal met een lampje dat er een auto, bus of fietser in de dode hoek van de auto zit. Andere veiligheidssystemen die veel gekozen worden, zijn: voetgangersdetectie, aanrijdingswaarschuwing en spraakbesturing.

5. Comfort

Naast belangrijke opties, zoals veiligheidssystemen en parkeerhulp, heb je ook tal van opties die je rit comfortabel(er) maken. Zo kun je ervoor kiezen om de voorstoelen elektrisch verstel- en verwarmbaar te maken. Zo zit je er tijdens de wintermaanden lekker warm bij. Sommige auto’s hebben ook stuurverwarming. Op zoek naar meer comfort? Kies een leaseauto uit met massagefunctie in de stoelen. Of zogenoemde ‘comfortstoelen’. Deze stoelen zitten net even beter dan de gemiddelde autostoel. Andere opties die zorgen voor comfort en luxe in de auto is premium audio en sfeerverlichting.

Welke opties passen het beste bij uw wensen en welke auto heeft dit als standaard. Onz autoleaseman professionals staan voor u klaar!

Bron: Leaseplan

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor de Autoleaseman nieuwsbrief. Zo blijf jij altijd op de hoogte!

De Autoleaseman Impact

Lees ervaringen van wie er het meest toe doen: onze klanten.

Perfecte customer service van Autoleaseman !!!

Prima geholpen van offerte tot aanschaf van de auto. Helemaal niks op aan te merken, Yarton neemt de tijd voor je en geen vraag is te veel. Alles helder en duidelijk. Ik raad Autoleaseman iedereen aan.

Perfect.

Hele goeie ervaring, Heb eigenlijk alleen maar Yarton gesproken. Heeft me heel erg goed geholpen ook met verschillende keuzes/oplossingen, Kon altijd bij hem terecht heb helemaal niks te klagen.

Uitstekend geholpen en snel

Uitstekend geholpen en snel

Goede service en komt alle beloftes na.

Goed contact gehad met het personeel en een prachtige auto kunnen leasen. Top service!

Goede en heldere communicatie

Vriendelijk contact

Prima

Rustig, vriendelijk en prima contact. Geen vlugge koude zakelijke praatjes. Maar inhoudelijk en gevoel dat er tijd voor je genomen wordt bij vragen.

Top

Een heldere en transparante communicatie met Yarton. Hij heeft mij perfect begeleid in dit proces

Super geregeld allemaal

Kan niet meer zeggen als dat ik heel tevreden ben