Cover voor Elektrisch rijden voor weinig: 5 elektrische Private leaseauto’s

Elektrisch rijden voor weinig: 5 elektrische Private leaseauto’s

Autorijden is duur en elektrische auto’s zijn al helemaal onbetaalbaar voor velen. Daarom hebben wij de 5 beste elektrische private leaseauto’s die je voor minder dan 450 euro in de maand kan private leasen.

450 euro in de maand is natuurlijk nog een fors bedrag, maar als we kijken naar elektrische leaseauto’s relatief niet veel. Ook kom je bij deze voertuigen in aanmerking voor de SEPP-subsidie, daarmee verlaag je de maandelijkse kosten nog meer.

Nummer 1: Dacia Spring.

Je krijgt dan 44 pk en een 26,8 kWh accupakket waarmee je 225 kilometer ver komt. Op basis van 60 maanden 7.500 kilometer per jaar private lease je de Dacia Spring al vanaf €334 per maand. Maak je gebruik van de SEPP subsidie? Dan heb je recht op €2950 subsidie.

Nummer 2: MG 4 electric standard range

Wij gaan direct een flinke stap omhoog. Velen verwachten hier wellicht een Fiat 500E of een elektrische Renault Twingo. Niets is minder waar dat hier de MG 4 staat, want al voor €354 per maand kan je de MG 4 Private Leasen. Het voertuig is rijk uitgevoerd met opties zoals adaptive cruise control, lane assist, keyless entry, parkeersensoren achter en Apple carplay.

Nummer 3: MG ZS Comfort standard range

Wij blijven bij de MG’s, want zowel de MG 4 als de MG ZS hebben beide zeer scherpe Private Lease actietarieven. DE MG ZS is al te Private Leasen vanaf €404 per maand en direct leverbaar. Bij de MG ZS geldt ook dat je recht hebt op de SEPP-subsidie.

Nummer 4: De Fiat 500E

De meest bekende Fiat 500 is ook beschikbaar in een elektrische variant, de Fiat 500E. De Fiat 500E trekt wegens haar iconische looks veel mensen aan. De prestaties zijn ook aanwezig. Op een batterijlading kan je 331 kilometer ver rijde. (WLTP) De Fiat 500E kan je Private Leasen vanaf €414 per maand.

Nummer 5: Peugeot e-2008 Active pack

De laatste in dit rijtje is niets minder dan de Peugeot e-2008. Inmiddels heeft de Peugeot e-2008 een facelift gekregen, echter is het oude model ook nog beschikbaar. Dit resulteert in zeel aantrekkelijke Private Lease tarieven. De Peugeot e-2008 kan je namelijk al Private Leasen vanaf €454 per maand.