Cover voor Elektrische Volkswagen van €20.000 op komst

Elektrische Volkswagen van €20.000 op komst

In 2027 kan je al rijden in de uiterst goedkope elektrische auto van Volkswagen, die waarschijnlijk de ID.1 gaat heten. Die mogelijk ID1 geheten goedkope elektrische Volkswagen wordt een regelrechte concurrent van de op stapel staande Renault Twingo en Dacia Spring.

Eerst komt de Volkswagen ID.2

Volkswagen komt in 2025 met een vergelijkbare elektrische variant van de Polo, een mogelijk ID.2 geheten elektrische hatchback met een mogelijke vanafprijs van ongeveer €25.000. Volkswagen ziet onder die ID.1 ook ruimte voor een kleiner elektrisch model. De komst van die goedkope EV werd al ruim een jaar geleden aangekondigd en nu geeft Volkswagen meer informatie over het project vrij.

Dan de Volkswagen ID.1

Voor de Volkswagen ID.1 mikt de fabrikant uit Wolfsburg op een vanafprijs van €20.000. Even leek het erop dat die goedkope elektrische Volkswagen met hulp van Renault to stand zou komen, maar deze plannen zijn alweer geannuleerd. Volkswagen geeft nu aan dat zijn elektrische instapper in 2027 op de markt komt.

VAG-groep

Het lijkt er op dat de VAG-groep de goedkope elektrische auto over heel het concern willen uitzetten. Dit heeft het concern immers al een eerder gedaan met de Volkswagen Up, Skoda Citigo en de Seat Mii. Zo krijgen alle merken toegang tot een uiterst betaalbare elektrische auto.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor de Autoleaseman nieuwsbrief. Zo blijf jij altijd up to date van het laatste nieuws. Zo mis je geen enkel nieuws meer!

Bron: Autoweek

De Autoleaseman Impact

Lees ervaringen van wie er het meest toe doen: onze klanten.

Snelle service en opvolging

Het ging allemaal heel snel, de kennis was zeer goed en ook het meedenken. Ook de opvolging was erg sympathiek na de goedkeuring.

Perfecte customer service van Autoleaseman !!!

Prima geholpen van offerte tot aanschaf van de auto. Helemaal niks op aan te merken, Yarton neemt de tijd voor je en geen vraag is te veel. Alles helder en duidelijk. Ik raad Autoleaseman iedereen aan.

Perfect.

Hele goeie ervaring, Heb eigenlijk alleen maar Yarton gesproken. Heeft me heel erg goed geholpen ook met verschillende keuzes/oplossingen, Kon altijd bij hem terecht heb helemaal niks te klagen.

Uitstekend geholpen en snel

Uitstekend geholpen en snel

Goede service en komt alle beloftes na.

Goed contact gehad met het personeel en een prachtige auto kunnen leasen. Top service!

Goede en heldere communicatie

Vriendelijk contact

Prima

Rustig, vriendelijk en prima contact. Geen vlugge koude zakelijke praatjes. Maar inhoudelijk en gevoel dat er tijd voor je genomen wordt bij vragen.

Top

Een heldere en transparante communicatie met Yarton. Hij heeft mij perfect begeleid in dit proces

Super geregeld allemaal

Kan niet meer zeggen als dat ik heel tevreden ben