Autoleaseman /

Financial lease

Bij Financial Lease is de auto vanaf het moment dat je het leasecontract ondertekent van jou. Bij Financial Lease geldt een looptijd van 24 tot en met 60 maanden, voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De auto staat op jouw balans geactiveerd. Jij financiert de auto en daar betaal je rente voor. Dit kan interessant zijn voor eenmanszaken: een auto mag je afschrijven. Je hebt dus je investeringsaftrek, maar je hoeft niet de volledige investering op te brengen.

Het grote voordeel van Financial Lease is dat je precies voor die ene auto kunt gaan die je altijd al had willen hebben. Of die ene unieke gebruikte auto, die onverwacht te koop staat. Bij andere vormen van lease kun je weliswaar aangeven waaraan een auto moet voldoen, maar met Financial Lease krijg je de auto die je zelf hebt gezien en uitgekozen.

Meest gestelde vragen over Financial Lease

Wanneer is de auto van mij bij Financial Lease?

Bij Financial Lease is de auto vanaf het moment dat je het leasecontract ondertekent van jou. Bij Financial Lease geldt een looptijd van 24 tot en met 60 maanden, voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De auto staat op jouw balans geactiveerd. Jij financiert de auto en daar betaal je rente voor. Je hebt dus je investeringsaftrek, maar je hoeft niet de volledige investering in één keer op te brengen.

Kan ik ook een Financial Lease contract op een gebruikte auto afsluiten?

Jazeker, Financial Lease is geschikt voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Bij andere vormen van lease kun je weliswaar aangeven waaraan een auto moet voldoen, maar met Financial Lease krijg je de auto die je zelf hebt gezien en uitgekozen.

Wat zijn de risico’s van Financial Lease?

Bij Financial Lease staat de auto op jouw balans. Aan het einde van het contract is de auto volledig van jou. Het kan zijn dat de auto dan minder waard is dan op voorhand was ingeschat. Dit heet het restwaarderisico. Bij Operational Lease is de leasemaatschappij hiervoor verantwoordelijk, bij Financial Lease ben je dat zelf. Het zou dus kunnen dat de waarde van je auto wat kan tegenvallen, maar de auto is wel helemaal van jou.

Wat is het voordeel van een tussenpersoon als Autoleaseman in dit geval?

Autoleaseman kijkt naar de behoefte van jou als klant: wat voor auto zoek je, voor welk budget en welke service-elementen vind je belangrijk? In heel Nederland werken we samen met leasemaatschappijen die hun eigen inkoop doen bij dealers of importeurs. Voor elk merk en elk model werken we met meerdere partijen bij wie je je auto kunt leasen. Die partijen vergelijken we met elkaar. Zo zorgen wij altijd voor de beste inkoopcondities. Dit levert een beter resultaat op dan de schaalvoordelen die leasemaatschappijen zelf kunnen genereren. Wat ook toegevoegde waarde heeft: wij denken met je mee, geven advies en kunnen voor jou als klant met alle partijen onderhandelen. Heb je al een specifieke auto op het oog? Dan helpen wij je met onderhandelen.

WAAROM AUTOLEASEMAN

  • Altijd de beste autodeal
  • Altijd de beste offertes
  • Autoleaseman denkt vanuit jouw budget
  • Snel contact
  • Deskundig en ervaren op zoek naar de juiste oplossing
  • Leasen is verstandiger dan kopen
  • Kijk en vergelijk op prijs en voorwaarden
  • Onbereikbaar wordt bereikbaar
  • Sneller je eigen auto verkopen en dus cashen zonder moeite
  • Ons advies is gratis, voor niets