Autoleaseman

Nieuws

Jun 18, 2019

Eerste prijzen Opel Corsa-e bekend

De nieuwe Corsa is elektrisch en de wereld mag het weten! In aanloop naar de Nederlandse introductie maakt de importeur de eerste prijzen bekend.

De Corsa-e verschijnt in eerste instantie als Launch Edition in de Nederlandse showrooms. Op het Nederlandse prijskaartje is een prijs van €34.999 genoteerd. Voor dat geld is de Opel uitgerust met onder andere ECO led-koplampen, 17" lichtmetalen wielen, multimedia met navigatie, automatische klimaatregeling en cruise control. Ook is een zesjarig E-Service-contract bij de prijs inbegrepen, waarbij Opel kosteloos het onderhoud voor zijn rekening neemt. In de Free2Move Lease kost de Corsa maandelijks €435 (60 maanden, 10.000 kilometer per jaar), als Private Lease komt de auto op een maandbedrag van €499.

De Launch Edition staat vanaf maart 2020 bij de dealers. Een instap-versie volgt in juli. Met een vanaf prijs van net geen €35.000 is de Opel een fractie goedkoper dan zijn (nieuwe) familielid uit Frankrijk. De Peugeot e-208 kost in ons land namelijk minimaal €36.250 als 'Allure. Onderhuids delen beide auto's hun techniek. Goed voor een elektrische actieradius in de Opel van 330 kilometer.

 

Bron: Autoweek