Autoleaseman

Nieuws

Sep 3, 2019

Lease top 10 - Compact Edition

De kleinere automodellen zijn degene die in Nederland voor de verkoopaantallen zorgen. Als we naar de verkoopstatistieken van afgelopen augustus kijken, dan zien we dat de kleinere en goedkopere modellen toch het meest geliefd zijn onderons Nederlanders. De eerste plek wordt bijna steevast ingenomen door een "klein" model uit de VZR Lease Top 10 - Compact Edition. Zo ook deze keer. De Volkswagen Polo was niet alleen in augustus het meest verkochte model, maar ook de afgelopen zes maanden in de zakelijke markt.

 

De VZR Lease Top 10 - Compact Edition

Bij deze Lease Top 10 worden de belangrijkste auto's tot €22.000 in het zonnetje gezet. De basis hiervoor zijn de zakelijke registraties van het afgelopen half jaar. Daarbij wordt er ook altijd aandacht geschonken aan twee modellen die deze lijst net niet gehaald hebben, maar zeker de moeite waard zijn om te overwegen. Dit zijn de Specials.

 

Twee speciale modellen

Vergeet ook de Skoda Fabia en Suzuki Swift niet. De Skoda Fabia is een echte value-for-money auto. Mooi en praktisch vormgegeven met veel ruimte. De Suzuki Swift onderscheidt zich door zijn dynamische rijeigenschappen en vriendelijke doch sportieve uiterlijk!

 

Bron: VZR