Autoleaseman

Nieuws

Jun 4, 2019

Man vast voor oplichting met leasecontracten, honderden gedupeerden

De politie heeft een man opgepakt die ervan wordt verdacht dat hij mensen leasecontracten aansmeerde en vervolgens geen auto leverde. De man van 39 uit Duiven zou er ruim €200.000 mee hebben verdiend. Volgens de politie beloofde hij met zijn bedrijf, All Inn Autolease, leasecontracten 'zonder zorgen'. Ook voor mensen die geregistreerd staan bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Vooruitbetalen

Klanten betaalden in eerste instantie administratiekosten, borg en in sommige gevallen ook een maandtermijn voor het leasecontract. Op de dag dat de man de auto zou leveren, kregen de klanten hun bestelde leaseauto niet. De politie kwam de zaak op het spoor dankzij het tv-programma Opgelicht?! waarin gedupeerden aan het woord kwamen. Veel klanten hebben aangifte gedaan van oplichting. De politie heeft zicht op ongeveer 250 slachtoffers en adviseert iedereen die door de man is opgelicht aangifte te doen.

Klik hier voor de aflevering van Opgelicht?! over All Inn Autolease

Autoleaseman

Bij Autoleaseman bent u altijd verzekerd van een transparant en professioneel advies, wij zijn namelijk gecertificeerd partner van het Private Lease keurmerk. Dit wil zeggen dat wij voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Het Keurmerk Private Lease staat voor 5 zekerheden:

  1. Eerlijke voorwaarden
  2. Compleet product
  3. Bescherming tegen te hoge fianciële lasten
  4. 14 dagen bedenktijd
  5. Zekerheid bij klachten

Heeft u behoefte aan een goed en gratis advies? Check dan onze configurator      of neem contact met ons op.

Bron: NOS