Cover voor Nu ook Air Miles bij het opladen van je elektrische auto

Nu ook Air Miles bij het opladen van je elektrische auto

Het opladen van een elektrische auto drukt het traditionele tanken steeds meer naar de achtergrond. Hierdoor bieden aanbieders van elektrische laadoplossingen steeds vaker de bijbehorende extra’s aan die we voorheen alleen kenden van het tanken.

Het opladen van een elektrische auto drukt het traditionele tanken steeds meer naar de achtergrond. Hierdoor bieden aanbieders van elektrische laadoplossingen steeds vaker de bijbehorende extra’s aan die we voorheen alleen kenden van het tanken. Bij het tanken van benzine of diesel is het al jarenlang een goed gebruik dat je daarmee kunt sparen voor verschillende cadeautjes zoals gratis koffie of broodjes, brandstofkorting of een wasbeurt voor je auto. En dat spaarsysteem is er nu ook voor elektrische rijders die gebruikmaken van de Shell Recharge App.

AIR MILES BIJ HET OPLADEN

De welbekende Air Miles – waarbij het tegenwoordig om meer gaat dan alleen het sparen voor een vliegreis of leuke uitjes – kunnen nu ook worden verkregen bij het opladen van je batterij bij een laadpunt van Shell Recharge. Je spaart 1 Air Mile voor elke kWh die je laadt. Bij de eerste laadbeur ontvang je eenmalig ook nog eens 500 Extra Air Miles. Dat sparen gaat met de Shell Recharge App. Deze app dient ook als middel om snel beschikbare laadpunten te vinden uit het netwerk van 300.000 publieke laadpunten in Europa. De app geeft onder meer een duidelijk overzicht van tarieven en je laadgeschiedenis.

GROOTSTE OPLAADNETWERK VAN EUROPA

De Air Miles ontvang je door je auto bij een Shell-station op te laden waar Shell Recharge snelladers te vinden zijn. Naast de Shell-stations zijn er ook laders van Shell Recharge bij een groeiend aantal bouwmarken van GAMMA en Karwei. Shell Recharge is hiermee het grootste laadpuntennetwerk van Europa. De laadpunten zijn gevestigd op locaties waar je je tijd nuttig kunt besteden, wel zo handig! Boodschappen doen, een heerlijke koffie scoren of gebruikmaken van een super schoon toilet en jij en de auto kunnen er weer even tegenaan.