Autoleaseman /

Zakelijke Lease

Operational Lease is voor de zakelijke gebruiker. Bij Operational Lease huur je eigenlijk een auto voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 60 maanden. Na afloop van die periode heb je het eerste recht op koop, maar niet tegen een vooraf vast gestelde prijs. Je kunt dus altijd nog bepalen of dit dan interessant is voor jou.

 

Er zijn twee soorten Operational Lease:

 

Full Operational Lease

Bij Full Operational Lease zijn de volgende service-elementen opgenomen: reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer. Je loopt zelf geen enkel risico en betaalt een vast bedrag per maand en je benzinekosten, verder niets. Je hebt dus alleen de voordelen van autorijden zonder de risico’s.

 

Netto Operational Lease

Bij Netto Operational Lease huur je een auto, zonder deze servicecomponenten.

Het grote voordeel van Operational Lease is dat de kosten heel laag zijn. Autoleaseman vergelijkt het aanbod van partijen die tussen de 100.000 en 150.000 auto’s in beheer hebben. Je geniet daardoor van een enorm inkoopvoordeel en bent altijd goedkoper uit.

Met Operational Lease heb je volledig inzicht in de kosten. Denk hierbij aan budgetteerbaarheid, de kosten van mobiliteit en de besparing daarvan.

Modern werkgeverschap draait óók om het terugdringen van de CO2 footprint. Ook hieraan dragen leasemaatschappijen graag hun steentje bij in hun aanbod van Operational Lease.

Autoleaseman zorgt voor de beste deal voor jou. Jij geeft aan waar je behoefte aan hebt, welk budget je wilt besteden en welke service-elementen belangrijk voor je zijn. Wij kijken en vergelijken het aanbod op prijs in combinatie met de voorwaarden, zodat daar altijd de deal uitrolt die het beste bij je past.

Daarbij zorgen wij voor de laagst mogelijke kosten op basis van jouw behoefte. We vergelijken bij alle grote leasepartijen in Nederland en leveren volledige service: voor jou geen risico’s, daar ben je helemaal vanaf.

Meest gestelde vragen over Operational Lease

Wat is precies in het Operational Lease contract opgenomen?

Bij Operational Lease huur je een auto voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 60 maanden. Bij Full Operational Lease zijn reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer als service-elementen opgenomen. Bij Netto Operational Lease huur je een auto zonder deze servicecomponenten.

Kan ik als particulier ook een Operational Lease contract afsluiten?

Nee, voor particulieren bestaat er Private Lease. Bij Private Lease zijn de reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer als service-elementen opgenomen. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Je hebt dus de voordelen van autorijden, maar dan zonder de risico’s.

Kan ik de auto na de looptijd van het contract overnemen?

Bij Operational Lease huur je een auto voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 60 maanden. Na afloop van die periode heb je het eerste recht op koop, maar niet tegen een vooraf vastgestelde prijs. Je kunt dus altijd nog bepalen of dit dan interessant is voor jou.

Wat zijn de risico’s van Operational Lease?

Bij Operational Lease loop je geen enkel risico. Je huurt een auto voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 60 maanden. De kosten zijn meteen duidelijk: je betaalt alleen een vast bedrag dat past binnen je budget, naast de brandstofkosten.

Wat is het voordeel van een tussenpersoon als Autoleaseman in dit geval?

Autoleaseman kijkt naar de behoefte van jou als klant: wat voor auto zoek je, voor welk budget en welke service-elementen vind je belangrijk? In heel Nederland werken we samen met leasemaatschappijen die hun eigen inkoop doen bij dealers of importeurs. Die partijen vergelijken we met elkaar. Zo zorgen wij altijd voor de beste inkoopcondities. Dit levert een beter resultaat op dan de schaalvoordelen die leasemaatschappijen zelf kunnen genereren. Wat ook toegevoegde waarde heeft: wij denken met je mee, geven advies en kunnen voor jou als klant met alle partijen onderhandelen.

WAAROM AUTOLEASEMAN

  • Altijd de beste autodeal
  • Altijd de beste offertes
  • Autoleaseman denkt vanuit jouw budget
  • Snel contact
  • Deskundig en ervaren op zoek naar de juiste oplossing
  • Leasen is verstandiger dan kopen
  • Kijk en vergelijk op prijs en voorwaarden
  • Onbereikbaar wordt bereikbaar
  • Sneller je eigen auto verkopen en dus cashen zonder moeite
  • Ons advies is gratis, voor niets

Tarieven autoleaseman

Autoleaseman maakt scherpe tarieven toegankelijk voor jou. Autoleaseman werkt samen met vier grote leasemaatschappijen, die samen 50% van de markt bepalen. Dit levert schaalvoordeel op voor de consument

PARTNERS