Autoleaseman /

Over Autoleaseman

Autoleaseman zorgt altijd voor de beste deal, voor jou. Jij geeft aan wat voor auto je wilt leasen, waar je behoefte aan hebt, welk budget je wilt besteden en welke eisen je verder nog aan je auto stelt.

Vervolgens bekijkt en vergelijkt Autoleaseman het aanbod van alle grote leasemaatschappijen in Nederland. Hij kijkt naar de kleine lettertjes, houdt aanbiedingen tegen het licht en zorgt ervoor dat er altijd een deal uitrolt die het beste bij je past. Daarbij helpt Autoleaseman je ook bij het vroegtijdig beëindigen van je leasecontract als nodig is.

 

Je hebt alleen de gemakken van autorijden en niet de nadelen: voor jou geen risico’s, daar ben je helemaal vanaf.

 

Autoleaseman is opgericht door Maik Dielissen. Hij werkte onder meer bij Fiat, Mercedes Benz, Jaguar-Landrover en Leaseplan en heeft daardoor ruime ervaring opgedaan in retail én lease. Hij kent beide markten van binnen en buiten en weet zo met Autoleaseman voor iedereen het beste leasecontract en de scherpste condities te vinden.

 

Bekijk met welke partners wij werken

Meest gestelde vragen

Wat kan ik van Autoleaseman verwachten?

Autoleaseman kent de automarkt én de leasewereld. Waar vind je de scherpst geprijsde auto’s? Wie biedt het leasecontract met de laagste kosten en de beste voorwaarden? Autoleaseman vindt en vergelijkt de beste oplossingen uit het enorme leaseaanbod. En dat helemaal voor niets. Of het nu gaat om private lease, operational lease, short lease of financial lease, voor zowel zakelijk gebruik als privé.

Hoe kom ik aan een offerte van Autoleaseman?

Op de website van Autoleaseman geef je je voorkeuren aan. Vervolgens laat Autoleaseman je een overzicht zien van alle auto’s met een maandbedrag dat toereikend is voor jouw budget. En zo kun je je een offerte aanvragen.

Ik wil graag advies over leasen, kan dat?

Jazeker, en dat kost je niets. Autoleaseman weet waar hij de scherpst geprijsde auto’s vindt. En welke aanbieder het leasecontract biedt met de laagste kosten en de beste voorwaarden voor jou.

Kan ik vooraf een proefrit maken?

Ja, dat kan. Een proefrit behoort niet tot het standaard aanbod, maar is eventueel te regelen.

Loop ik een risico bij een leasecontract?

Je loopt geen enkel risico, in tegenstelling tot het rijden van een eigen auto, wat onnodig veel zorgen met zich meebrengt. Of je nu zakelijk, privé of tijdelijk een auto rijdt, door een auto te leasen weet je altijd waar je aan toe bent. De kosten zijn meteen duidelijk: je betaalt alleen een vast bedrag dat past binnen je budget, naast de brandstofkosten.

Met wie werkt Autoleaseman samen?

Autoleaseman werkt samen met Leaseplan, , Findio, VWPFS, Alpha Credit, Alphabet, Arval en Athlon. Iedere partner heeft zijn eigen specialiteit. De één munt uit in premium producten, de andere in kortlopende contracten, en weer een andere in bedrijfswagens of contracten met een laag kilometrage. Autoleaseman zoekt, vergelijkt en biedt de oplossing die het beste bij jouw wensen past.

Hoe kan ik Autoleaseman bereiken?

Op onze website staat alle informatie die je nodig hebt. Maar heb je vragen of wil je graag iemand spreken? Op onze contactpagina staan al onze gegevens.

Wat is het verschil tussen de verschillende leasevormen?

Het eerste verschil is de periode waarin je een auto leaset. Tot 24 maanden noemen we Short Lease. Bij langere vormen van lease bestaat een onderscheid tussen privé een auto leasen (oftewel Private Lease) en zakelijk. Zakelijk leasen kan ook op verschillende manieren: Operational Lease is de meest traditionele vorm van leasen, waarbij je een auto huurt voor een vooraf afgesproken periode. Je betaalt een vast bedrag per maand en je brandstofkosten en je hebt het eerste recht op koop. Bij Financial Lease is de auto vanaf het moment dat je het leasecontract ondertekent van jou.

Wordt mijn contract aangemeld bij het BKR?

Bij het afsluiten van een leasecontract ga je een betalingsverplichting aan voor langere tijd in ruil voor mobiliteit, gemak en zekerheid. Het is uiteraard in zowel jouw belang als in het belang van de leasemaatschappij dat je geen verplichting aangaat die je niet na kunt komen. De totale verplichting wordt daarom BKR-geregistreerd (100%). Dit is alleen van toepassing bij Private Lease. Bij zakelijke lease krijg je geen bkr-registratie.

Ik ben ZZP’er, welke vormen van lease zijn interessant voor mij?

Dat is volledig afhankelijk van jouw situatie en dat van je bedrijf. Autoleaseman kan je helpen bij het nemen van de beste beslissing. In principe zijn alle vormen van lease, dus short-, operational, private- en financial lease te kiezen als ZZP’er.

Betaal ik als consument bijtelling over een lease auto?

Ja, je betaalt bijtelling over je zakelijke lease-auto wanneer je meer dan 500 kilometer privé per jaar rijdt.
 Heb je een zakelijke lease-auto en gebruik je deze privé voor meer dan 500 kilometer per jaar: alleen dan betaal je bijtelling.

WAAROM AUTOLEASEMAN

  • Altijd de beste autodeal
  • Altijd de beste offertes
  • Autoleaseman denkt vanuit jouw budget
  • Snel contact
  • Deskundig en ervaren op zoek naar de juiste oplossing
  • Leasen is verstandiger dan kopen
  • Kijk en vergelijk op prijs en voorwaarden
  • Onbereikbaar wordt bereikbaar
  • Sneller je eigen auto verkopen en dus cashen zonder moeite
  • Ons advies is gratis, voor niets

PARTNERS

Autoleaseman heeft mij overtuigd niet te kopen, maar te leasen. Ik wil nooit meer terug!

Peter van der Mark