Autoleaseman /

Partners

Autoleaseman werkt met de beste, grootste en betrouwbaarste leasepartijen. Wij helpen het gezamenlijke aanbod te vergelijken op voorwaarden en prijs. Aangezien we alleen zaken doen met de beste en de grootste partners, kunnen zij de beste inkoopvoorwaarden en deals genereren.
 
Iedere partner heeft zijn eigen specialiteit. De ene partner munt uit in premium producten, de andere in bedrijfswagens. Alle Financial Lease-partners van Autoleaseman zijn gespecialiseerd in Automotive financieringsproducten. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige kennis over bijvoorbeeld de restwaarde van een auto, maar ook van slimme financieringsoplossingen, zodat klanten altijd een voordelig en verantwoord product wordt geboden.

Wij helpen met zoeken naar wat voor auto je wil en weten waar je moet zijn.
Zo krijg je altijd de beste deal.

 

Dit zijn onze partners:

Alphabet

Als onderdeel van de BMW Group is Alphabet in 1997 opgericht. Het portfolio van Alphabet omvat zowel consultancy en financieringen als slimme producten en diensten voor het beheer van het wagenpark van bedrijven. Vandaag de dag heeft Alphabet bijna 650.000 leaseauto’s en bedrijfswagens van allerlei merken onder beheer en is daarmee de op drie na grootste speler in de markt. Alphabet staat voor het ontwikkelen van nieuwe, geavanceerde mobiliteitsoplossingen en biedt met AlphaElectric bedrijven uitgebreide mogelijkheden voor elektrisch rijden. De hoofdvestiging staat in München, maar Alphabet heeft acht vestigingen en zestig servicepunten in Nederland.


Athlon

Of je nu met de auto, trein of fiets naar kantoor wil reizen: Athlon biedt meer dan leaseauto’s alleen. Athlon is er voor iedereen die behoefte heeft aan moderne mobiliteitsoplossingen, ongeacht de waarde van je wagenpark of de grootte van je organisatie. Voor particulieren en organisaties: van profit tot non-profit en van zzp’er tot multinational. Athlon staat voor een persoonlijke klantbenadering en loopt voorop als het gaat om nieuwe markttrends en techniek. De producten, diensten en adviezen van Athlon zijn bovendien duurzaam. Athlon vindt zijn oorsprong in 1916 en heeft ruim honderd jaar later een wagenpark van meer dan 120.000 leaseauto’s.


Arval

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval bestaat uit 1.028.000 voertuigen. Klanten van Arval – grote ondernemingen, het MKB, zelfstandige professionals en consumenten – krijgen oplossingen op maat. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening vormen de basis van de beloftes die Arval aan haar klanten doet. Het Nederlandse wagenpark bestaat uit ruim 35.000 auto’s, daarmee is het de vierde leasemaatschappij van ons land. Arval staat voor persoonlijk contact, of het nu om één auto gaat of om een wagenpark van vijfhonderd leaseauto’s.


Content Car Lease

Content Car Lease is een kleine, onafhankelijke maar gespecialiseerde leasemaatschappij die met name gericht is op het Midden- en Kleinbedrijf. Bij ons heeft u de keuze uit álle merken en modellen. Wij bieden meerdere vormen van leasen.

Content Car Lease - Aangenaam Autorijden!


Privelease.nl

100% dochter van Hitachi Capital Mobility

De kleine lettertjes

Wij werken uitsluitend met partijen die goede voorwaarden hanteren. Voor de kleine lettertjes hoef je dus niet bang te zijn, dat controleren wij voor je.

WAAROM AUTOLEASEMAN

  • Altijd de beste autodeal
  • Altijd de beste offertes
  • Autoleaseman denkt vanuit jouw budget
  • Snel contact
  • Deskundig en ervaren op zoek naar de juiste oplossing
  • Leasen is verstandiger dan kopen
  • Kijk en vergelijk op prijs en voorwaarden
  • Onbereikbaar wordt bereikbaar
  • Sneller je eigen auto verkopen en dus cashen zonder moeite
  • Ons advies is gratis, voor niets

Autoleaseman heeft mij overtuigd niet te kopen, maar te leasen. Ik wil nooit meer terug!

Peter van der Mark