Autoleaseman /

Partners

Autoleaseman werkt met de beste, grootste en betrouwbaarste leasepartijen. Wij helpen het gezamenlijke aanbod te vergelijken op voorwaarden en prijs. Aangezien we alleen zaken doen met de beste en de grootste partners, kunnen zij de beste inkoopvoorwaarden en deals genereren.
 
Iedere partner heeft zijn eigen specialiteit. De ene partner munt uit in premium producten, de andere in bedrijfswagens. Alle Financial Lease-partners van Autoleaseman zijn gespecialiseerd in Automotive financieringsproducten. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige kennis over bijvoorbeeld de restwaarde van een auto, maar ook van slimme financieringsoplossingen, zodat klanten altijd een voordelig en verantwoord product wordt geboden.

Wij helpen met zoeken naar wat voor auto je wil en weten waar je moet zijn.
Zo krijg je altijd de beste deal.

 

Dit zijn onze partners:

LeasePlan

LeasePlan is met 1.9 miljoen auto’s in 30 landen de grootste leasemaatschappij ter wereld. Als klant profiteer je daardoor van uitgebreide expertise en schaalvoordelen. LeasePlan werkt voor ZZP, MKB, non-profit organisaties en corporates, maar ook voor particulieren. Leaseplan staat voor slimmer, schoner en efficiënter autorijden. Slimmer, door het autoverkeer beter te spreiden over de dag. Schoner, door in te zetten op energiezuinige en intelligente autotechniek. En efficiënter, door zakelijk verkeer ook op alternatieve manieren te organiseren. Leaseplan startte in 1963 en heeft dus meer dan vijftig jaar ervaring.

Algemene Leasevoorwaarden - LeasePlan

Innameprotocol - LeasePlan

Verzekeringsvoorwaarden - LeasePlan

 

LeasePlan Corporation N.V. | Media Library

ALPHABET

Als onderdeel van de BMW Group is Alphabet in 1997 opgericht. Het portfolio van Alphabet omvat zowel consultancy en financieringen als slimme producten en diensten voor het beheer van het wagenpark van bedrijven. Alphabet staat voor het ontwikkelen van nieuwe, geavanceerde mobiliteitsoplossingen en biedt met AlphaElectric bedrijven uitgebreide mogelijkheden voor elektrisch rijden. De hoofdvestiging staat in München, maar Alphabet heeft acht vestigingen en zestig servicepunten in Nederland.

Algemene voorwaarden OL - Alphabet

Casco Verzekeringvoorwaarden - Alphabet

WA-verzekeringsvoorwaarden - Alphabet

Tarieventabel - Alphabet

 

Arval

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval bestaat uit meer dan 1,4 miljoen voertuigen. Klanten van Arval – grote ondernemingen, het MKB, zelfstandige professionals en consumenten – krijgen oplossingen op maat. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening vormen de basis van de beloftes van Arval aan haar klanten. Het Nederlandse wagenpark bestaat uit ruim 51.000 auto’s, daarmee is het de zesde leasemaatschappij van ons land. Arval staat voor persoonlijk contact, of het nu om één auto gaat of om een wagenpark van vijfhonderd leaseauto’s.

Algemene voorwaarden OL - Arval

Verzekeringsvoorwaarden OL - Arval

Innameprotocol OL - Arval

Athlon

Of je nu met de auto, trein of fiets naar kantoor wil reizen: Athlon biedt meer dan leaseauto’s alleen. Athlon is er voor iedereen die behoefte heeft aan moderne mobiliteitsoplossingen, ongeacht de waarde van je wagenpark of de grootte van je organisatie. Voor particulieren en organisaties: van profit tot non-profit en van zzp’er tot multinational. Athlon staat voor een persoonlijke klantbenadering en loopt voorop als het gaat om nieuwe markttrends en techniek. De producten, diensten en adviezen van Athlon zijn bovendien duurzaam. Athlon vindt zijn oorsprong in 1916.

Algemene voorwaarden OL - Athlon

Product voorwaarden OL - Athlon

Casco Verzekeringsvoorwaarden OL - Athlon

Findio

Findio voor auto is onderdeel van Ribank en gespecialiseerd in de financiële dienstverlening voor automotive. Findio voor auto is bestemd voor particulieren en voor ondernemers. Voor particulieren levert Findio een persoonlijke lening met pand of een Findio Autoplan, voor zakelijke ondernemers biedt Findio financial lease.

Algemene voorwaarden - Findio

 

Geld lenen? Vergelijk goed en Regel zelf online bij Findio

MHC

Zakelijke Lease of Privelease, Occasionlease of Shortlease, MHC Mobility levert maatwerk mobiliteitsoplossingen tegen een scherpe prijs en gunstige voorwaarden. Als één van de jongste leasemaatschappijen van Nederland is MHC Mobility gericht op groei met een persoonlijke benadering, en daarmee het leveren van een pasklare oplossing voor elke klant en situatie.

Algemene voorwaarden keurmerk Private lease - MHC

Algemene voorwaarden ongeval inzittenden - MHC

 

 

Overige Partners

 

Leden – BCBVV

Driessen Autolease | Driessen Autogroep

De kleine lettertjes

Wij werken uitsluitend met partijen die goede voorwaarden hanteren. Voor de kleine lettertjes hoef je dus niet bang te zijn, dat controleren wij voor je.

WAAROM AUTOLEASEMAN

  • Altijd de beste autodeal
  • Altijd de beste offertes
  • Autoleaseman denkt vanuit jouw budget
  • Snel contact
  • Deskundig en ervaren op zoek naar de juiste oplossing
  • Leasen is verstandiger dan kopen
  • Kijk en vergelijk op prijs en voorwaarden
  • Onbereikbaar wordt bereikbaar
  • Sneller je eigen auto verkopen en dus cashen zonder moeite
  • Ons advies is gratis, voor niets

Als zzp-er is een nieuwe bestelwagen een flinke investering. Met financial lease kon ik toch mijn nieuwe bus aanschaffen!

Arno Munnikhof