Cover voor Partners

Onze betrouwbare partners

Autoleaseman werkt met de beste, grootste en betrouwbaarste leasepartijen. Wij helpen het gezamenlijke aanbod te vergelijken op voorwaarden en prijs. Aangezien we alleen zaken doen met de beste en de grootste partners, kunnen zij de beste inkoopvoorwaarden en deals genereren.

Iedere partner heeft zijn eigen specialiteit. De ene partner munt uit in premium producten, de andere in bedrijfswagens. Alle Financial Lease-partners van Autoleaseman zijn gespecialiseerd in Automotive financieringsproducten. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige kennis over bijvoorbeeld de restwaarde van een auto, maar ook van slimme financieringsoplossingen, zodat klanten altijd een voordelig en verantwoord product wordt geboden.

Wij helpen met zoeken naar wat voor auto je wil en weten waar je moet zijn.
Zo krijg je altijd de beste deal.

Leaseplan

LeasePlan is met 1.9 miljoen auto’s in 30 landen de grootste leasemaatschappij ter wereld. Als klant profiteer je daardoor van uitgebreide expertise en schaalvoordelen. LeasePlan werkt voor ZZP, MKB, non-profit organisaties en corporates, maar ook voor particulieren. Leaseplan staat voor slimmer, schoner en efficiënter autorijden. Slimmer, door het autoverkeer beter te spreiden over de dag. Schoner, door in te zetten op energiezuinige en intelligente autotechniek. En efficiënter, door zakelijk verkeer ook op alternatieve manieren te organiseren. Leaseplan startte in 1963 en heeft dus meer dan vijftig jaar ervaring.

Algemene leasevoorwaarden – Leaseplan

Innameprotocol – Leaseplan

Verzekeringsvoorwaarden – Leaseplan

Cover voor

Alphabet

Als onderdeel van de BMW Group is Alphabet in 1997 opgericht. Het portfolio van Alphabet omvat zowel consultancy en financieringen als slimme producten en diensten voor het beheer van het wagenpark van bedrijven. Alphabet staat voor het ontwikkelen van nieuwe, geavanceerde mobiliteitsoplossingen en biedt met AlphaElectric bedrijven uitgebreide mogelijkheden voor elektrisch rijden. De hoofdvestiging staat in München, maar Alphabet heeft acht vestigingen en zestig servicepunten in Nederland.

Algemene voorwaarden  – PL – Alphabet 

Algemene voorwaarden – OL – Alphabet

Aanvullende voorwaarden – PL – Alphabet

Algemene voorwaarden – Keurmerk Private Lease – Alphabet

Beschermingsplan bij vermogensverlies – PL – Alphabet

Casco verzekeringsvoorwaarden – Alphabet

Innameprotocol – Alphabet

Tarievenblad – Alphabet

Voorwaarden WA verzekering – Alphabet

WA verzekeringsvoorwaarden – Alphabet

Cover voor

Arval

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval bestaat uit meer dan 1,4 miljoen voertuigen. Klanten van Arval – grote ondernemingen, het MKB, zelfstandige professionals en consumenten – krijgen oplossingen op maat. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening vormen de basis van de beloftes van Arval aan haar klanten. Het Nederlandse wagenpark bestaat uit ruim 51.000 auto’s, daarmee is het de zesde leasemaatschappij van ons land. Arval staat voor persoonlijk contact, of het nu om één auto gaat of om een wagenpark van vijfhonderd leaseauto’s.

Algemene en aanvullende voorwaarden –  PL – Arval 

Algemene voorwaarden – OL – Arval 

Innameprotocol – OL – Arval

Innameprotocol – PL – Arval

Verzekeringsvoorwaarden – OL – Arval

Verzekeringsvoorwaarden – PL – Arval

 

Cover voor

Athlon

Of je nu met de auto, trein of fiets naar kantoor wil reizen: Athlon biedt meer dan leaseauto’s alleen. Athlon is er voor iedereen die behoefte heeft aan moderne mobiliteitsoplossingen, ongeacht de waarde van je wagenpark of de grootte van je organisatie. Voor particulieren en organisaties: van profit tot non-profit en van zzp’er tot multinational. Athlon staat voor een persoonlijke klantbenadering en loopt voorop als het gaat om nieuwe markttrends en techniek. De producten, diensten en adviezen van Athlon zijn bovendien duurzaam. Athlon vindt zijn oorsprong in 1916.

Algemene voorwaarden – OL – Athlon

Casco verzekeringsvoorwaarden – Athlon

Ongevallenverzekering – Athlon

Productvoorwaarden – Athlon

SVI voorwaarden – Atlhon

WA verzekeringsvoorwaarden – Athlon

Cover voor

MHC Mobility

Zakelijke Lease of Privelease, Occasionlease of Shortlease, MHC Mobility levert maatwerk mobiliteitsoplossingen tegen een scherpe prijs en gunstige voorwaarden. Als één van de jongste leasemaatschappijen van Nederland is MHC Mobility gericht op groei met een persoonlijke benadering, en daarmee het leveren van een pasklare oplossing voor elke klant en situatie.

Algemene voorwaarden – keurmerk Private Lease – MHC

Algemene voorwaarden – ongeval inzittenden – MHC

Verzekeringsvoorwaarden SVI – MHC

WA en rechtsbijstand voorwaarden – MHC

Cover voor

Findio

Findio voor auto is onderdeel van Ribank en gespecialiseerd in de financiële dienstverlening voor automotive. Findio voor auto is bestemd voor particulieren en voor ondernemers. Voor particulieren levert Findio een persoonlijke lening met pand of een Findio Autoplan, voor zakelijke ondernemers biedt Findio financial lease.

Algemene voorwaarden – Findio

Cover voor

Van Mossel Prive Lease

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met bijna 5.000 medewerkers in bijna 75 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Het bedrijf telt ruim 330 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Van Mossel Autolease heeft een zeer rijke kennis van de automarkt, fiscaliteit en financiële diensten.

Algemene voorwaarden – Keurmerk Private Lease – Van Mossel Privé Lease

Aanvullende algemene voorwaarden – Keurmerk Private Lease – Van Mossel Privé Lease

Algemene verzekeringsvoorwaarden – Van Mossel Privé Lease

Innameprotocol – Van Mossel Privé Lease

Cover voor

Ik Rij Private Lease

IKRIJ.NL is het private lease label van Wittebrug Lease. IKRIJ.NL beschikt over de juiste kennis en ervaring over private lease. Bij IKRIJ.NL is het zelfs de mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s te Private Leasen.

Algemene voorwaarden – IKRIJ.NL

Aanvullende voorwaarden  – IKRIJ.NL

WA Casco – IKRIJ.NL

Verzekeringsvoorwaarden SVI – IKRIJ.nl

Cover voor

Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services biedt op automotive toegesneden financiële, verzekerings-, lease- en mobiliteitsproducten aan. Hoewel de naam anders doet vermoeden, doet Volkswagen Pon Financial Services meer dan Volkswagen alleen. Ook voor overige merken kunnen wij bij Volkswagen Pon Financial Services.

Algemene voorwaarden Private Lease – Volkswagen Pon Financial Services

 

Cover voor

DutchFinance

DutchFinance is een universele maatschappij met een verscheidenheid aan financieringsproducten voor de particuliere en (groot)zakelijke markt. Denk hierbij aan het financieren van een particuliere of zakenauto.

Algemene voorwaarden – DutchFinance

Cover voor