Cover voor Populaire modellen voor Private Lease in 2024

Populaire modellen voor Private Lease in 2024

De markt voor private lease groeit gestaag, met een breed scala aan nieuwe modellen die zowel budgetvriendelijk als milieuvriendelijk zijn. Hier is een overzicht van de meest populaire modellen voor private lease in 2024.

1. Topmodellen voor Private Lease

Smart #1 De Smart #1 is een van de nieuwste en meest populaire elektrische voertuigen voor private lease. Deze compacte SUV biedt een moderne uitstraling en geavanceerde technologie, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor stedelijke rijders. De Smart #1 combineert stijl met duurzaamheid en is ideaal voor milieubewuste leaserijders​.

Kia Stonic De Kia Stonic is een veelzijdige cross-over die zowel stijl als functionaliteit biedt. Deze auto is beschikbaar met verschillende aandrijflijnen, waaronder benzine en hybride opties. De Stonic staat bekend om zijn betrouwbare prestaties en lage onderhoudskosten, wat het een populaire keuze maakt voor private lease​.

Opel Corsa De Opel Corsa blijft een favoriet onder private leasers vanwege zijn compacte formaat en efficiënte brandstofverbruik. Dit model is beschikbaar met zowel traditionele verbrandingsmotoren als volledig elektrische aandrijflijnen, wat het een flexibele keuze maakt voor verschillende rijbehoeften. De Corsa is ideaal voor stedelijk gebruik en biedt een comfortabele rijervaring.

Bron: Dacia

2. Budgetvriendelijke Private Lease

Dacia Sandero Voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie, is de Dacia Sandero een uitstekende keuze. Met een maandbedrag van €344 per maand is de Sandero een van de goedkoopste modellen voor private lease. Deze auto biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding, hoewel sommige basisvoorzieningen zoals airconditioning niet standaard zijn.

Kia Picanto De Kia Picanto blijft een populaire keuze in het segment van betaalbare stadsauto’s. Met een leaseprijs vanaf €278 per maand biedt de Picanto veel waarde voor zijn geld. Deze compacte auto is ideaal voor stedelijk gebruik en biedt een betrouwbare en economische rijervaring​.

3. Elektrische auto’s

MG ZS Comfort Long Range De MG ZS Comfort Long Range is een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een elektrische auto met een groter bereik. Deze SUV biedt een combinatie van stijl, comfort en efficiëntie, met een indrukwekkende actieradius die het ideaal maakt voor zowel stedelijk als langere ritten. De MG ZS is een van de meest populaire keuzes in het segment van elektrische voertuigen voor private lease.

Dacia Spring De Dacia Spring is momenteel de goedkoopste elektrische auto voor private lease. Met een leaseprijs vanaf €294 per maand exclusief de SEPP-subsidie is de Dacia Spring een aantrekkelijke keuze voor budgetbewuste bestuurders die willen bijdragen aan een schoner milieu

Conclusie

De private leasemarkt in 2024 biedt een breed scala aan modellen, van betaalbare stadsauto’s tot luxueuze en milieuvriendelijke SUV’s. Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie zoals de Dacia Sandero of een stijlvolle en efficiënte auto zoals de Smart #1, er is voor elk wat wils. De groeiende populariteit van elektrische en hybride modellen weerspiegelt de toenemende vraag naar duurzame mobiliteit.

Bekijk hier alle deals

De Autoleaseman Impact

Lees ervaringen van wie er het meest toe doen: onze klanten.

Snelle service en opvolging

Het ging allemaal heel snel, de kennis was zeer goed en ook het meedenken. Ook de opvolging was erg sympathiek na de goedkeuring.

Perfecte customer service van Autoleaseman !!!

Prima geholpen van offerte tot aanschaf van de auto. Helemaal niks op aan te merken, Yarton neemt de tijd voor je en geen vraag is te veel. Alles helder en duidelijk. Ik raad Autoleaseman iedereen aan.

Perfect.

Hele goeie ervaring, Heb eigenlijk alleen maar Yarton gesproken. Heeft me heel erg goed geholpen ook met verschillende keuzes/oplossingen, Kon altijd bij hem terecht heb helemaal niks te klagen.

Uitstekend geholpen en snel

Uitstekend geholpen en snel

Goede service en komt alle beloftes na.

Goed contact gehad met het personeel en een prachtige auto kunnen leasen. Top service!

Goede en heldere communicatie

Vriendelijk contact

Prima

Rustig, vriendelijk en prima contact. Geen vlugge koude zakelijke praatjes. Maar inhoudelijk en gevoel dat er tijd voor je genomen wordt bij vragen.

Top

Een heldere en transparante communicatie met Yarton. Hij heeft mij perfect begeleid in dit proces

Super geregeld allemaal

Kan niet meer zeggen als dat ik heel tevreden ben