Autoleaseman /

Private Lease

Zakelijk leasen is inmiddels volledig ingeburgerd in Nederland. Maar privé een auto leasen kan natuurlijk ook. Steeds meer mensen doen het: vorig jaar stapten 30.000 consumenten over op Private Lease en het is ook in 2017 de snelst groeiende trend op autogebied.

Als je ziet wat de voordelen zijn van Private Lease, wil je eigenlijk niet anders: je bepaalt zelf een leaseperiode van 24 tot 60 maanden. Vervolgens betaal je een vast bedrag per maand en je benzinekosten.

Private Lease is goedkoper dan een eigen auto bezitten en rijden. Bij een eigen auto heb je vaak geen idee welke kosten je hebt. Kijk op onze website wat je nu betaalt voor je eigen auto en zie zelf het voordeel dat je hebt met Private Lease. Stap over naar Private Lease en wij helpen je bovendien met het verkopen van je huidige, gebruikte auto.

 

Private Lease is puur gericht op particulier gebruik.

Daarbij loop je zelf geen enkel risico. Bij Private Lease zijn de volgende service-elementen opgenomen: reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Je hebt dus de voordelen van autorijden, maar dan zonder de risico’s.

 

Autoleaseman zorgt voor de beste deal voor jou.

Jij geeft aan waar je behoefte aan hebt, welk budget je wilt besteden en welke service-elementen belangrijk voor je zijn. Wij kijken en vergelijken het aanbod op prijs in combinatie met de voorwaarden, zodat daar altijd de deal uitrolt die het beste bij je past.

Daarbij zorgen wij voor de laagst mogelijke kosten op basis van jouw behoefte. We vergelijken bij alle grote leasepartijen in Nederland en leveren volledige service: voor jou geen risico’s, daar ben je helemaal vanaf. Wij helpen je met het begrijpen van de kleine lettertjes en zorgen voor de beste deal die bij jouw persoonlijke situatie past.

Bekijk hier de Beste Deals van dit moment    Beste Deals Private Lease

Belangrijk is dat Autoleaseman alleen werkt met aanbieders die het Keurmerk Private Lease voeren. Dit keurmerk is opgesteld door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), de Consumentenbond en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). Dankzij dit keurmerk weet je zeker dat je verantwoord en veilig een auto leaset.

www.keurmerkprivatelease.nl

Autoleaseman zorgt dus voor de beste deal:

wij maken het onbereikbare voor jou bereikbaar. Voor je huidige budget rijd je meer auto. En heb je altijd al een bepaald merk auto willen rijden?

Daar helpen we je graag bij.

Meest gestelde vragen over Private Lease

Wat is er precies in het Private Lease contract opgenomen?

Bij Private Lease huur je eigenlijk een auto voor een vooraf afgesproken periode van 24 tot en met 60 maanden. Bij Private Lease zijn de volgende service-elementen opgenomen: reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer. Je loopt zelf geen enkel risico en betaalt een vast bedrag per maand en je brandstofkosten, verder niets. Je hebt dus alleen de voordelen van autorijden zonder de risico’s.

Ik ben ZZP-er, kan ik ook een Private Lease contract afsluiten?

Ja dat kan. Maar het is in bijna geen enkel geval fiscaal de slimste keuze. Een meer logische keuze is zakelijke of financial lease of short lease, omdat je daar beter gebruik kunt maken van mogelijkheden die belastingstelsel jou als zzp’er biedt. Bij financial lease en short lease betaal je geen bijtelling en hoef je geen ritregistratie bij te houden. Bij Private Lease moet dat wel, omdat je moet kunnen aantonen welke kilometers je zakelijk dan wel privé hebt gebruikt.

Is er een leeftijdsgrens voor het afsluiten van een overeenkomst?

Bij de meeste maatschappijen wordt een einde-contractleeftijd gehanteerd van 75 jaar. Dat betekent dus dat als je 71 jaar bent, je een contract kunt aangaan voor maximaal 4 jaar.

Heeft Private Lease invloed op het aangaan van een hypotheek?

Ja, wanneer je een Private Lease overeenkomst afsluit heeft dit invloed op de maximale hypotheek die je aan kunt vragen.

Komt de afbeelding in een Private Lease deal overeen met de werkelijkheid?

Nee, dit is over het algemeen niet zo. Wel proberen wij ervoor te zorgen dat deze zoveel mogelijk lijkt op de werkelijkheid.

Nooit meer zorgen over mijn auto. Zekerheid, ik slaap er beter op!

Sandra van Erp

Trend leasemarkt

De Private Lease-markt verdrievoudigt in 2017 ten opzichte van 2016. Het is een trend: steeds meer mensen leasen in plaats van kopen