Cover voor SKODA ENYAQ IV DUIZENDEN EURO’S GOEDKOPER.

SKODA ENYAQ IV DUIZENDEN EURO’S GOEDKOPER.

Skoda maakt de elektrische Enyaq iV enkele duizenden euro’s minder duur. De prijzen van de elektrische SUV gaan met tot ruim €5.000 omlaag. Het instapmodel van de Skoda Enyaq stond voor €49.000 in de orderboeken, maar mag vanaf nu voor €44.990 mee naar huis.

De vanaf prijs van de Enyaq gaat dus met €4.000 omlaag. Voor net geen 45 mille krijg je de Skoda Enyaq iV 60 met 179 pk sterke elektromotor en 58 kWh accupakket. De vanaf prijs geldt voor de Enyaq iV in naamloze standaarduitvoering. De instapper heeft een actieradius van tot 397 kilometer. 

Toch is er ook voor alle andere versies waarin je de elektrische SUV kunt krijgen goed nieuws. Ze worden immers allemaal duizenden euro’s minder duur. De grootste prijsverlaging vinden we bij de Skoda iV 80, dus de variant met 204 pk sterke elektromotor, 77 kWh accu en tot 544 kilometer bereik. De prijzen van de Skoda Enyaq iV 80 Business Edition Plus en Sportline zakken met maar liefst €5.300.

Vooralsnog hebben de prijsverlagingen alleen betrekking op de Skoda Enyaq iV en dus niet op de gelikte gelijnde Enyaq Coupé iV.