Cover voor Tesla model Y duizenden euro’s goedkoper

Tesla model Y duizenden euro’s goedkoper

De Tesla Model Y wordt goedkoper. De achterwielaangedreven Tesla Model Y wordt in Nederland een paar duizend euro minder duur. Instappen kan vanaf nu voor minder dan €45.000. Dat betekent dat Tesla Model Y voor het eerst aanmerking komt voor SEPP-aanschafsubsidie!

Kort nadat Tesla de prijzen van de Model 3 en Model Y in de VS voor de zoveelste keer omlaag gooide profiteert de Model Y in Nederland ook van een prijsverlaging. Het is enkel de simpelweg Tesla Model Y geheten achterwiel aangedreven versie die minder duur wordt. De Tesla Model Y met achterwielaandrijving en een bereik van 455 kilometer heeft voortaan een prijs van €44.990. Daarmee is deze instapversie €2.000 goedkoper geworden. De prijzen van de Tesla Model Y Long Range (€53.990) en Performance (€59.990) blijven ongewijzigd.

SEPP-subsidie

Dat de prijs van de Tesla Model Y nu voor het eerst onder de €45.000 ligt, is voor de Nederlandse consument behoorlijk interessant. Dat betekent namelijk dat je nu ook met de Tesla Model Y in aanmerking komt voor SEPP-aanschafsubsidie. Dat betekent dus dat er – onder voorwaarden – nog eens €2.950 van de prijs af gaat. Gezien het succes van de Tesla Model Y zouden we er niet gek van opkijken als de SEPP-subsidie pot spoedig rapper leegraakt. Over de eerste negen maanden van dit jaar was de Tesla Model Y in Nederland niet alleen de meest geregistreerde nieuwe EV, maar ook de meest geregistreerde nieuwe personenauto.

Private Lease

Door de verlaging en de daardoor mogelijke SEPP-subsidie kan je de Tesla model Y RWD nu al voor €622 per maand Private Leasen. Dit is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Tesla model Y RWD Private Leasen?

Laat onderstaand je gegevens achter. Onze Autoleaseman coaches nemen contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden!