Cover voor Top 5 beste vakantieauto’s

Top 5 beste vakantieauto’s

Op zoek naar de perfecte vakantieauto? Er zijn een aantal dingen om rekening mee te houden. Zoals kofferbakruimte, trekgewicht en als je met een elektrische auto op vakantie gaat, zijn laadtijd en actieradius ook belangrijk. Om je te helpen, hebben we een lijst samengesteld.

Kia Ceed Sportswagon

Ga je kamperen met vakantie, dan is een grote kofferbak onmisbaar. Want je wil natuurlijk al je kampeerspullen meenemen.

De Kia Ceed Sportswagon is een goede keuze voor wie op zoek is naar een auto met een grote kofferbakruimte. Met een inhoud van 625 liter neem je in deze auto al je (kampeer)spullen mee.

Cover voor Top 5 beste vakantieauto’s

Alle spullen mee in de grote kofferbak

Tesla model Y Long Range RWD

Ga je op vakantie met je elektrische auto? Dan is een grote actieradius een absolute must. Met een auto die een grote actieradius heeft, hoef je onderweg minder vaak te stoppen om te laden. Daardoor geniet je ontspannen van de reis. De Tesla model Y Long Range RWD is een auto met een grote actieradius. Met een WLTP bereik van 634 kilometer is dit een elektrische kilometervreter.

Cover voor Top 5 beste vakantieauto’s

Grote afstanden, groot rijbereik

Kia EV6

Een elektrische auto die snel oplaadt kan handig zijn als je onderweg bent naar je vakantiebestemming. Daar bespaar je tijd mee! De Kia EV6 heeft een snelle laadtijd. Het model is uitgerust met 800-volt technologie, waardoor hij erg snel oplaad. Binnen een mum van tijd kan je weer de weg op: binnen 18 minuten naar een 80% volle batterij. Hierdoor hoef je niet lang te wachten bij een laadpaal en rijd je zo weer verder.

Cover voor Top 5 beste vakantieauto’s

Snel weer door met snelladen

Opel Corsa

Lange afstand afleggen? Kies slim en ga voor een zuinige auto. Een zuinige auto verbruikt minder brandstof en dat kan flink besparen op de brandstofkosten! Bovendien is het beter voor het milieu en draag je zo bij aan een duurzame toekomst.

De Opel Corsa is een perfect voorbeeld van een zuinige auto. Door zijn moderne motor en efficiënte technologieën verbruikt de Corsa minder brandstof. En dat zonder tekort te doen aan de rijprestaties en comfort!

Cover voor Top 5 beste vakantieauto’s

Besparen op brandstofkosten met een zuinige auto

Kia Sportage

Van plan om met een caravan of aanhanger op vakantie te gaan? Dan is het belangrijk om rekening te houden met het trekgewicht van de auto. Het trekgewicht geeft aan hoeveel gewicht de auto veilig kan trekken en is afhankelijk van de kracht van de motor en de manier waarop de auto is gebouwd.

De Kia Sportage heeft een maximaal trekgewicht van 1.650 kg. Hiermee kan je met gemak een caravan mee trekken. Zonder zonder op vakantie met de caravan!

Cover voor Top 5 beste vakantieauto’s

Caravan of aanhanger trekken?

Heb je een vraag?

Heb je een vraag, en heb je hierop geen antwoord kunnen vinden op de website? Vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Gebruik ook de chatfunctie of stuur ons een bericht via whatsapp.