Cover voor Top 5 zakelijke leaseauto’s; welke zakelijke leaseauto’s zijn nu populair?

Top 5 zakelijke leaseauto’s; welke zakelijke leaseauto’s zijn nu populair?

Het eerste kwartaal van 2023 zit er alweer op. Autoleaseman blikt terug op welke voertuigen het meest gekozen zijn onder de zakelijke leaserijder? Lees dan verder en ontdek welke zakelijke leaseauto’s populair zijn.

Kia EV6

De KIA EV6 is een volledig elektrische auto die staat voor een nieuw tijdperk van elektrisch rijden. Met zijn strakke design, geavanceerde technologie en krachtige prestaties is de EV6 een aantrekkelijke optie voor bedrijven die willen overstappen naar elektrisch rijden.

Bekijk de Kia EV hier
Cover voor

Peugeot 208

De Peugeot 208 is een stijlvolle en moderne auto die handig is voor in de stad. Met zijn zuinige motor en geavanceerde technologieën is de 208 een slimme keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare en duurzame zakelijke leaseauto.

Bekijk de Peugeot 208 hier
Cover voor

Kia Niro

De KIA Niro is een hybride crossover die goede prestaties en een ruim interieur biedt. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een comfortabele en zuinige auto om te leasen, is de Niro een goede optie.

Bekijk de Kia Niro hier
Cover voor

Kia Picanto

De Kia Picanto is een compacte auto die zich onderscheidt door zijn ruime interieur en lage brandstofverbruik. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een zuinige optie, is de Picanto een aantrekkelijke keuze om te leasen

Bekijk de Kia Picanto hier
Cover voor

Tesla model Y

De Tesla Model Y is een volledig elektrische SUV die rijplezier en duurzaamheid combineert. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke optie voor hun wagenpark, is de Model Y een goede keuze om zakelijk te leasen.

Bekijk de Tesla Model Y hier
Cover voor

Staat je droomauto er niet tussen?

Wees gerust. Wij hebben nog meer aanbod dan de bovenstaande lijst.