Cover voor Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bij het afsluiten van een leasecontract komen er veel vragen kijken. Wij hebben onderstaand er al een aantal geselecteerd. Zo hopen wij al de eerste vragen die jij hebt te kunnen beantwoorden.

Wat kan ik van Autoleaseman verwachten?

Autoleaseman kent de automarkt én de leasewereld. Waar vind je de scherpst geprijsde auto’s? Wie biedt het leasecontract met de laagste kosten en de beste voorwaarden? Autoleaseman vindt en vergelijkt de beste oplossingen uit het enorme leaseaanbod. En dat helemaal voor niets. Of het nu gaat om Private Lease, Operational lease of financial lease.

Ik wil graag advies over leasen, kan dat?

Jazeker, en dat kost je niets. Autoleaseman weet waar hij de scherpst geprijsde auto’s vindt. En welke aanbieder het leasecontract biedt met de laagste kosten en de beste voorwaarden voor jou.

Hoe kom ik aan een offerte van Autoleaseman

Op de website kan je uit een ruim aanbod kiezen. Op het moment dat je op een detailpagina van één auto kan je met een klik de auto aanvragen. Jij ontvangt dan automatisch een offerte in je e-mail.

Loop ik een risico bij een leasecontract?

Je loopt geen enkel risico, in tegenstelling tot het rijden van een eigen auto, wat onnodig veel zorgen met zich meebrengt. Of je nu zakelijk, privé of tijdelijk een auto rijdt, door een auto te leasen weet je altijd waar je aan toe bent. De kosten zijn meteen duidelijk: je betaalt alleen een vast bedrag dat past binnen je budget, naast de brandstofkosten.

Met wie werkt Autoleaseman samen?

Autoleaseman werkt samen met Leaseplan, Athlon, Alphabet, Arval, MHC Mobility, Van Mossel Privé, ALD Automotive, Findio, Ikrij.nl en DutchFinance. Iedere partner heeft zijn eigen specialiteit. De één munt uit in premium producten, de andere in kortlopende contracten, en weer een andere in bedrijfswagens of contracten met een laag kilometrage. Autoleaseman zoekt, vergelijkt en biedt de oplossing die het beste bij jouw wensen past.

Keurmerk Private Lease

Autoleaseman biedt uitsluitend producten aan van aanbieders met het keurmerk Private Lease. Het Keurmerk Private Lease garandeert dat de consument veilig en zorgeloos kan leasen.

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een aanbieder het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. Wat zijn deze vijf zekerheiden dan?

  • Eerlijke voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de consumentenbond.
  • Compleet product. De inhoud van de leaseprijs is duidelijk. Het contract is tevens inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer én wegenbelasting.
  • Bescherming hoge lasten. De leasemaatschappij kijkt samen met je hoeveel je wilt en kunt betalen. Een zekerheidje dat je financieel niet in de problemen komt dus.
  • 14 dagen bedenktijd. Je hebt recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Zekerheid bij klachten. Geschillen worden snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Deze vijf zekerheden zorgen ervoor dat jij als consument beschermd bent. Heb je nog meer vragen over Private Lease? Neem contact op met ons!