Autoleaseman

Nieuws

Sep 26, 2018

VZR LEASE TOP 10 MANAGER EDITION

Bijtelling en speciale Lease Editions: wie de berichtgeving op autogebied een beetje volgt, kan al jaren niet meer om dergelijke onderwerpen heen. Leaseauto's zijn verantwoordelijk voor 47 procent van de jaarlijks nieuw verkochte auto's. Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) schept maandelijks orde in de chaos door een VZR Lease Top 10 te publiceren. Deze maand: de Manager Edition.

Met de maandelijks te verschijnen VZR Lease Top 10 publiceert Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) een editie waarin zakelijk interessante auto's in een bepaalde categorie worden belicht. Vorige maand was dat de nieuwe EV Edition, deze maand de Manager Edition, een categorie auto's waar VZR vooral D-segmenters onder heeft geschaard. Het VZR-panel baseert zijn Top 10 onder andere op basis van de zakelijke verkoopaantallen van de laatste twee kwartalen, maar weegt eveneens subjectieve argumenten mee.

De Mazda 6 en Lexus IS krijgen het predicaat Special opgeplakt. Dit zijn minder voor de hand liggende, maar in de ogen van VZR interessante zakelijke modellen. De Mazda 6 wordt geprezen om zijn verfijnde afwerking. De Lexus IS is zowel elegant als sportief.

Deze maand dus Manager Edition, volgende maand is de Compact Edition aan de beurt, waarin de kleinere leasesegmenten onder de loep worden genomen.

 

Bron: https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/vzr-lease-top-10-manager-edition-2/