Cover voor Waarom is Autoleaseman een partner van het keurmerk Private Lease?

Waarom is Autoleaseman een partner van het keurmerk Private Lease?

Autoleaseman is al geruime tijd partner van het keurmerk Private Lease. Maar wat is het keurmerk Private Lease en waarom is Autoleaseman partner van het keurmerk. In dit artikel lees je alles over wat het keurmerk Private Lease is.

Het Keurmerk Private Lease garandeert dat de consument veilig en zorgeloos kan leasen. De voorwaarden zijn hiervoor in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Het onafhankelijke Keurmerk Private Lease is gelanceerd op 1 februari 2016 en wordt breed gedragen door diverse consumentenorganisaties. Het keurmerk Private Lease stelt zich ten doel de consument te beschermen. Dankzij het keurmerk weet je bij welke partij je veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Dit keurmerk staat onder andere voor: betrouwbaarheid, transparantie en onafhankelijkheid.

Private lease past naadloos in de trend van bezit naar gebruik. Omdat privé lease een relatief nieuw fenomeen is, moeten veel consumenten er nog wel aan wennen. Het keurmerk beschermt consumenten en geeft zo het nodige vertrouwen. Dankzij het gebruik van dezelfde Algemene voorwaarden weten beide partijen waar ze aan toe zijn.

De vijf zekerheiden van het keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een aanbieder het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. Wat zijn deze vijf zekerheiden dan?

  • Eerlijke voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de consumentenbond.
  • Compleet product. De inhoud van de leaseprijs is duidelijk. Het contract is tevens inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer én wegenbelasting.
  • Bescherming hoge lasten. De leasemaatschappij kijkt samen met je hoeveel je wilt en kunt betalen. Een zekerheidje dat je financieel niet in de problemen komt dus.
  • 14 dagen bedenktijd. Je hebt recht op 14 dagen bedenktijd.
  • Zekerheid bij klachten. Geschillen worden snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Deze vijf zekerheden zorgen ervoor dat jij als consument beschermd bent. Heb je nog meer vragen over Private Lease? Neem contact op met ons!